Блог школа за грим Профейс - proface.bg

Workshop Smokey Eyes

Научете тайните на опушения грим в курс по самогримиране Smokey Eyes с Пепа Стоянова. Ще ви покажем техники и съвети така че да изглеждате красиви и неустоими.

Вижте повече

Блог школа за грим Профейс

Блог школа за грим Профейс

Makeup MasterClass опушен и блестящ грим

Школа за грим Proface организира Makeup MasterClass на тема опушен и блестящ грим. Курсът по грим се състоя на ежегодния форум Арена на красотата в София

Вижте повече

Тестерите на грим крият голям риск за вашето здраве!

В магазините за декоративна козметика се изпробват тестерите на различните грим продукти. Тази на пръв поглед необходима проба, крие сериозна опасност за вашето здраве, особено ако не е направена както трябва.

Вижте повече

10 основни правила за гримa на очите!

За да направим гримът на очите дълготраен, винаги поставяйте под грима на клепача, фон дьо тен и пудра като основа. Така той ще се задържи много по-дълго и няма да се налага да се освежава.

Вижте повече

Златни правила за идеална основа за грим!

Когато купувате фон дьо тен, задължително пробвайте цвета на дневна светлина. Той трябва да бъде най-близък до естествения.

Вижте повече

Топ гримьор на Proface - Пепа Стоянова в Ателието на Отчаяните съпруги

На 24 Април рубриката на Станция Нова - „Ателието на Отчаяните съпруги” се превърна в царство на абитуриентският грим. Топ гримьор на Proface - Пепа Стоянова, представи тенденция в цветния вечерен грим.

Вижте повече

Гримът е част от грижата за кожата на лицето

С развитието на козметичната индустрия и по-специално декоративната козметика, на пазара има изобилие от продукти с отлични качества, състав и атрактивен външен вид.

Вижте повече

Водоустойчивата козметика

Водоустойчивата козметика е специално разработена за случаи, в които е необходимо да внимаваме какво полагаме на лицето си, а именно - плаж, басейн или поводи, съпътстващи увеличени емоции като сватби или кръщенета.

Вижте повече

Как да се грижим за кожата си

Всяка жена мечтае да запази кожата си млада, но процесът на остаряване е неизбежен. За наш късмет козметичната индустрия се развива с невероятна скорост и отдавна предлага кремове и серуми с възможностите на пластичната хирургия.

Вижте повече

5- 10 минутен грим

Гримът може както да подчертае така и да неутрализира женствеността. За да я подсили е необходимо той, да бъде направен умело, и не винаги със силни и ярки цветове.

Вижте повече
Workshop Smokey Eyes
Workshop Smokey Eyes

Опушеният грим е класически и най-харесван грим за всички времена. Той е секси, мистериозен, съблазнителен и драматичен. Ако желаете да научите неговите тайни, посетете нашия уъркшоп.

Курс Бюти Грим - професионален
Курс Бюти Грим - професионален

Първият и най-популярен курс по бюти грим в школа Профейс. Предназначен е за тези от вас, които искат да се утвърдят и реализират, като професионални бюти гримьори.

Курс Бюти Грим - разширен
Курс Бюти Грим - разширен

Курсът е разширена версия на Курс Бюти грим - професионален. Предназначен за тези от вас, които искат да се квалифицират и реализират, като търсeни професионални бюти гримьори.