Гримът е част от грижата за кожата на лицето - proface.bg

Workshop Smokey Eyes

Научете тайните на опушения грим в курс по самогримиране Smokey Eyes с Пепа Стоянова. Ще ви покажем техники и съвети така че да изглеждате красиви и неустоими.

Вижте повече

Гримът е част от грижата за кожата на лицето

Гримът е част от грижата за кожата на лицето

С развитието на козметичната индустрия и по-специално декоративната козметика, на пазара има изобилие от продукти с отлични качества, състав и атрактивен външен вид.

Гримът отдавна се е превърнал в абсолютна необходимост за съвременната жена. Добрите продукти са със състав, подходящ дори за най-чувствителната кожа, имат слънце защитен фактор, овлажняващи и дори подхранващи съставки. Твърдения, че фон дьо тена или пудрата запушват порите не са сериозни! Те са допълнителна защита от агресията на околната среда- прах, слънце, влага и вятър.

Съвременната жена трябва да е информирана, практична и най-важното да знае какво иска. Мое мнение е, че за съжаление все още голяма част от жените са малко консервативни и не отделят достатъчно време за себе си. За да сме в час, е необходимо да знаем актуалните тенденции и всекидневно да намираме по малко време и за самите нас!

makup_skin_care_2

Информацията е на всякъде, в интернет, списания, телевизия, бил бордове, тя ни дава възможност да следим новостите в грима, косата и облеклото. Притиснати от времето, са всички съвременни хора, не само жените,всички имат безкрайните си ежедневни задачи и определеното за тях време. Това не би трябвало да е причина да спрем да обръщаме внимание на това как изглеждаме, защото много лесно и околните ще спрат да ни забелязват! Можем да имаме всичко необходимо, свързано с нашата визия, без да разполагаме с големи финансови възможности.

Когато избираме гримове трябва да знаем, че не винаги цената определя качеството! На пазара има много добри продукти на добра цена. Вземете това което ви е най-нужно и не се презареждайте с козметика. Доверявайте се повече на собствената си преценка и не посягайте единствено към продукти, които познавате.

Знам, че липсата на възможности да пазарувате, наред с не винаги общителния и компетентен персонал в търговската мрежа ви лишават от възможността да експериментира с различни продукти и марки за декоративна козметика. Купувайки декоративна козметика, от магазини в които можете да се допитате до компетентен консултант-продавач или професионален гримьор! Всяка съвременна жена трябва да се научи да подчертава и съхранява красотата си.

Workshop Naturally Matt
Workshop Naturally Matt

Натуралният грим е семпъл и естествен класически грим, подходящ за ежeдневието. Курсът е за тези от вас, които искат да се научат как да подчертават естествената си красота, без гримът им да се набива на очи.

Workshop Nude By Day
Workshop Nude By Day

Дневният грим е за всички, които обичат в ежeдневието да изглеждат свежи и жизнени, подчартавайки своята индивидуалност с деликатни, ненатрапчиви акценти. Ако искате да овладеете този грим, посетете нашия уъркшоп.

Курс Сватбен Грим
Курс Сватбен Грим

Сватбеният грим е важна част от работата на професионалния гримьор. Курсът е предназначен за тези от вас, които искат да започнат да работят, като сватбени гримьори на свободна практика.