Гримът е част от грижата за кожата на лицето - proface.bg

Workshop Smokey Eyes

Научете тайните на опушения грим в курс по самогримиране Smokey Eyes с Пепа Стоянова. Ще ви покажем техники и съвети така че да изглеждате красиви и неустоими.

Вижте повече

Гримът е част от грижата за кожата на лицето

Гримът е част от грижата за кожата на лицето

С развитието на козметичната индустрия и по-специално декоративната козметика, на пазара има изобилие от продукти с отлични качества, състав и атрактивен външен вид.

Гримът отдавна се е превърнал в абсолютна необходимост за съвременната жена. Добрите продукти са със състав, подходящ дори за най-чувствителната кожа, имат слънце защитен фактор, овлажняващи и дори подхранващи съставки. Твърдения, че фон дьо тена или пудрата запушват порите не са сериозни! Те са допълнителна защита от агресията на околната среда- прах, слънце, влага и вятър.

Съвременната жена трябва да е информирана, практична и най-важното да знае какво иска. Мое мнение е, че за съжаление все още голяма част от жените са малко консервативни и не отделят достатъчно време за себе си. За да сме в час, е необходимо да знаем актуалните тенденции и всекидневно да намираме по малко време и за самите нас!

makup_skin_care_2

Информацията е на всякъде, в интернет, списания, телевизия, бил бордове, тя ни дава възможност да следим новостите в грима, косата и облеклото. Притиснати от времето, са всички съвременни хора, не само жените,всички имат безкрайните си ежедневни задачи и определеното за тях време. Това не би трябвало да е причина да спрем да обръщаме внимание на това как изглеждаме, защото много лесно и околните ще спрат да ни забелязват! Можем да имаме всичко необходимо, свързано с нашата визия, без да разполагаме с големи финансови възможности.

Когато избираме гримове трябва да знаем, че не винаги цената определя качеството! На пазара има много добри продукти на добра цена. Вземете това което ви е най-нужно и не се презареждайте с козметика. Доверявайте се повече на собствената си преценка и не посягайте единствено към продукти, които познавате.

Знам, че липсата на възможности да пазарувате, наред с не винаги общителния и компетентен персонал в търговската мрежа ви лишават от възможността да експериментира с различни продукти и марки за декоративна козметика. Купувайки декоративна козметика, от магазини в които можете да се допитате до компетентен консултант-продавач или професионален гримьор! Всяка съвременна жена трябва да се научи да подчертава и съхранява красотата си.

Курс Бюти Грим - професионален
Курс Бюти Грим - професионален

Първият и най-популярен курс по бюти грим в школа Профейс. Предназначен е за тези от вас, които искат да се утвърдят и реализират, като професионални бюти гримьори.

Курс Бюти Грим - разширен
Курс Бюти Грим - разширен

Курсът е разширена версия на Курс Бюти грим - професионален. Предназначен за тези от вас, които искат да се квалифицират и реализират, като търсeни професионални бюти гримьори.

Workshop Naturally Matt
Workshop Naturally Matt

Натуралният грим е семпъл и естествен класически грим, подходящ за ежeдневието. Курсът е за тези от вас, които искат да се научат как да подчертават естествената си красота, без гримът им да се набива на очи.