Топ гримьор на Proface - Пепа Стоянова в Ателието на Отчаяните съпруги - proface.bg

Workshop Smokey Eyes

Научете тайните на опушения грим в курс по самогримиране Smokey Eyes с Пепа Стоянова. Ще ви покажем техники и съвети така че да изглеждате красиви и неустоими.

Вижте повече

Топ гримьор на Proface - Пепа Стоянова в Ателието на Отчаяните съпруги

Топ гримьор на Proface - Пепа Стоянова в Ателието на Отчаяните съпруги

На 24 Април рубриката на Станция Нова - „Ателието на Отчаяните съпруги” се превърна в царство на абитуриентският грим.

Топ гримьор на Proface - Пепа Стоянова, представи тенденция в цветния вечерен грим, съобразен с облеклото, аксесоарите и прическата, за да видим актуална и цялостна визия за абитуриентски бал.

Моделът Индира демонстрира грим за жена с черна коса и тъмен цвят на очите и тена , в страстни цветове, които присъстват в облеклото и.

В преобразяването пред зрителите на Станция Нова участваха гримьорката Пепа Стоянова с продуктите на Golden Rose, фризьорката Даниела Молчовска от Арлет и дизайнерката София Борисова.

Индира Индира Индира
Индира Индира Индира

повече снимки можете да видите тук

Workshop Smokey Eyes
Workshop Smokey Eyes

Опушеният грим е класически и най-харесван грим за всички времена. Той е секси, мистериозен, съблазнителен и драматичен. Ако желаете да научите неговите тайни, посетете нашия уъркшоп.

Workshop Naturally Matt
Workshop Naturally Matt

Натуралният грим е семпъл и естествен класически грим, подходящ за ежeдневието. Курсът е за тези от вас, които искат да се научат как да подчертават естествената си красота, без гримът им да се набива на очи.

Workshop Nude By Day
Workshop Nude By Day

Дневният грим е за всички, които обичат в ежeдневието да изглеждат свежи и жизнени, подчартавайки своята индивидуалност с деликатни, ненатрапчиви акценти. Ако искате да овладеете този грим, посетете нашия уъркшоп.