Топ гримьор на Proface - Пепа Стоянова в Ателието на Отчаяните съпруги - proface.bg

Workshop Smokey Eyes

Научете тайните на опушения грим в курс по самогримиране Smokey Eyes с Пепа Стоянова. Ще ви покажем техники и съвети така че да изглеждате красиви и неустоими.

Вижте повече

Топ гримьор на Proface - Пепа Стоянова в Ателието на Отчаяните съпруги

Топ гримьор на Proface - Пепа Стоянова в Ателието на Отчаяните съпруги

На 24 Април рубриката на Станция Нова - „Ателието на Отчаяните съпруги” се превърна в царство на абитуриентският грим.

Топ гримьор на Proface - Пепа Стоянова, представи тенденция в цветния вечерен грим, съобразен с облеклото, аксесоарите и прическата, за да видим актуална и цялостна визия за абитуриентски бал.

Моделът Индира демонстрира грим за жена с черна коса и тъмен цвят на очите и тена , в страстни цветове, които присъстват в облеклото и.

В преобразяването пред зрителите на Станция Нова участваха гримьорката Пепа Стоянова с продуктите на Golden Rose, фризьорката Даниела Молчовска от Арлет и дизайнерката София Борисова.

Индира Индира Индира
Индира Индира Индира

повече снимки можете да видите тук

Курс Бюти Грим - професионален
Курс Бюти Грим - професионален

Първият и най-популярен курс по бюти грим в школа Профейс. Предназначен е за тези от вас, които искат да се утвърдят и реализират, като професионални бюти гримьори.

Workshop Naturally Matt
Workshop Naturally Matt

Натуралният грим е семпъл и естествен класически грим, подходящ за ежeдневието. Курсът е за тези от вас, които искат да се научат как да подчертават естествената си красота, без гримът им да се набива на очи.

Курс Бюти Грим - разширен
Курс Бюти Грим - разширен

Курсът е разширена версия на Курс Бюти грим - професионален. Предназначен за тези от вас, които искат да се квалифицират и реализират, като търсeни професионални бюти гримьори.