Школа за грим Профейс - proface.bg
Школа за грим Профейс

Школа за грим Профейс

Proface е първата школа по бюти грим в България. През годините сме водили обучения по грим в Европа и Мексико. Дългогодишният международен опит и професионализмът на нашия екип е в основата на отличната ни репутация.

Професионални курсове

Провеждаме професионални, авторски курсове по бюти грим, където получавате пълноценно обучение по доказани образователни програми. Освен да гримирате ще ви научим как да презeнтирате вашата работа, как да комуникирате с клиенти и всички важни аспекти на професията гримьор. По време на обучението с помощта на нашите учители, ще ставате все по-уверени и мотивирани да превърнете мечтата си да стантете гримьор в реалност.

Най-голямата ни гордост са нашите курсисти. Голяма част от тях са реализирани професионални гримоьри в страната и по света. Някои избират пътя на фриленсъри, други работят за големи козметични марки или салони. Радваме се, че сме били част от техния професионален път.

Учениците за школата

Kурсове по самогримиране

Гримът е важна част от ежедневието на модерната жена. Не е възможно непрекъснато да се разчита на професионален гримьор, затова в нашите курсове по самогримираме ще ви научим как да се гримирате сами и как да подбирате подходящите за вашата кожа козметични продукти и гримове. Ще ви покажем техники и съвети така, че да изглеждате красиви и неустоими. Покриваме основни теми като вечерен грим, дневен грим, грим без грим и др. Можете да видите всички курсове, които предлагаме тук.

Курсове по грим

Агенция за гримьори

Разполагаме с голям екип от професионални гримьори с различна степен и вид на квалификация и професионален опит. Предлагаме отлично качество на целия набор от грим услуги. Използваме само висококачествени професионални материали за цифрова телевизия и фотография с безспорни качества за дълготрайност. Държим на безупречната хигиена на материалите. Продуктите, с които работим са дерматологично и офталмологично тествани и с гарантиран произход, годност и качества.

Работили сме в много проекти за авторитетни компании сред които: Coca-Cola, FTV, Нова ТВ, BTV, Marlboro, Vivacom, Beefeater, Bourjois, продуцентски фирми, рекламни, модни и PR агенции, както и частни клиенти, които ценят и уважават нашата работа.

Проект с Кока Кола
Проект с Bourjois
Проект с Fashion TV
Проект с Vivacom
Проект с BTV
Проект с Nova TV
Проект с Finlandia
Проект с Beefeater
Проект с Heineken
Проект с Bioderma

Услуги

Предлагаме всички видове грим за вашия специaлен ден: сватбен грим, абитуриентски грим, дневен и вечерен грим, делови и екстравагантен грим, мъжки грим, предварителни проби.
Телевизионен грим за: предавания, събития, реклама, клипове, участия.
Грим за професионални фотосесии: списания, оutdoor, PR страници, календари, каталози, книги, брошури.

Събития като: концерти, конкурси за красота, годишни награди, ревюта, спектакли, модни форуми, конференции, състезания, партита, пърформанси

Пепа Стоянова - преподавател по грим

Пепа Стоянова - преподавател по грим

Пепа Стоянова е един от най-търсените и успешни родни гримьори, с международна преподавателска кариера. Дългогодишен преподавател по грим на студентите от специалност Мода в Национална Художествена Академия. Организатор на продуктови обучения и семинари на водещи марки за декоративна козметика - Affect Professional Cosmetics, Bourjois, Revlon, Bellapierre, Golden Rose и Bioderma.

Вижте повече

Ина Дамянова - Собственик на салон

Ина Дамянова

Собственик на салон
Студио за красота Палитра - гр. Плевен
Казвам се Ина Дамянова и съм собственик на салон в гр. Плевен. Преминах обучение за професионален гримьор в школата на Пепа Стоянова през 2008 г. и благодарение на изчерпателното и професионално обучение и съвети, които...
Вижте повече
Мария Петкова - Професионален гримьор

Мария Петкова

Професионален гримьор

За мен гримът е бил изкуството до което винаги съм искала да се докосна. След обучението си в Proface, мечтата ми се реализира. По време на курса научих всички тънкости,с които всеки може да стане по- красив! Това което ми...
Вижте повече