Makeup MasterClass опушен и блестящ грим - proface.bg

Workshop Smokey Eyes

Научете тайните на опушения грим в курс по самогримиране Smokey Eyes с Пепа Стоянова. Ще ви покажем техники и съвети така че да изглеждате красиви и неустоими.

Вижте повече

Makeup MasterClass опушен и блестящ грим

Makeup MasterClass опушен и блестящ грим

Makeup Masterclass с Пепа Стоянова 1 Makeup Masterclass с Пепа Стоянова 2 Makeup Masterclass с Пепа Стоянова 3 Makeup Masterclass с Пепа Стоянова 4 Makeup Masterclass с Пепа Стоянова 5

На 27/09/2019 школа за грим Proface организира Makeup MasterClass на тема опушен и блестящ грим. Курсът по грим се състоя на ежегодното, международно изложение Арена на красотата, Inter Expo Center в гр. София

Учителят по грим Пепа Стоянова демонстрира два различни варианта на модерен опушен и блестящ грим. Сподели с аудиторията множество трикове при разкрасяването, базирани на над 20 години опит.

Любителите на грим изкуството видях също класически и авторски техники за преливане на сенки, пигменти и глитъри. Научиха още, какво е важно за да се получи красив и издражлив грим и как да се избират цветове, продукти и инструменти за да се получи перфектен грим.

Участниците получиха комплект професионални четки за грим и подарък от марката за професионален грим Affect Cosmetics

Курс Бюти Грим - разширен
Курс Бюти Грим - разширен

Курсът е разширена версия на Курс Бюти грим - професионален. Предназначен за тези от вас, които искат да се квалифицират и реализират, като търсeни професионални бюти гримьори.

Workshop Nude By Day
Workshop Nude By Day

Дневният грим е за всички, които обичат в ежeдневието да изглеждат свежи и жизнени, подчартавайки своята индивидуалност с деликатни, ненатрапчиви акценти. Ако искате да овладеете този грим, посетете нашия уъркшоп.

Курс Бюти Грим - професионален
Курс Бюти Грим - професионален

Първият и най-популярен курс по бюти грим в школа Профейс. Предназначен е за тези от вас, които искат да се утвърдят и реализират, като професионални бюти гримьори.