Makeup MasterClass опушен и блестящ грим - proface.bg

Workshop Smokey Eyes

Научете тайните на опушения грим в курс по самогримиране Smokey Eyes с Пепа Стоянова. Ще ви покажем техники и съвети така че да изглеждате красиви и неустоими.

Вижте повече

Makeup MasterClass опушен и блестящ грим

Makeup MasterClass опушен и блестящ грим

Makeup Masterclass с Пепа Стоянова 1 Makeup Masterclass с Пепа Стоянова 2 Makeup Masterclass с Пепа Стоянова 3 Makeup Masterclass с Пепа Стоянова 4 Makeup Masterclass с Пепа Стоянова 5

На 27/09/2019 школа за грим Proface организира Makeup MasterClass на тема опушен и блестящ грим. Курсът по грим се състоя на ежегодното, международно изложение Арена на красотата, Inter Expo Center в гр. София

Учителят по грим Пепа Стоянова демонстрира два различни варианта на модерен опушен и блестящ грим. Сподели с аудиторията множество трикове при разкрасяването, базирани на над 20 години опит.

Любителите на грим изкуството видях също класически и авторски техники за преливане на сенки, пигменти и глитъри. Научиха още, какво е важно за да се получи красив и издражлив грим и как да се избират цветове, продукти и инструменти за да се получи перфектен грим.

Участниците получиха комплект професионални четки за грим и подарък от марката за професионален грим Affect Cosmetics

Workshop Naturally Matt
Workshop Naturally Matt

Натуралният грим е семпъл и естествен класически грим, подходящ за ежeдневието. Курсът е за тези от вас, които искат да се научат как да подчертават естествената си красота, без гримът им да се набива на очи.

Workshop Nude By Day
Workshop Nude By Day

Дневният грим е за всички, които обичат в ежeдневието да изглеждат свежи и жизнени, подчартавайки своята индивидуалност с деликатни, ненатрапчиви акценти. Ако искате да овладеете този грим, посетете нашия уъркшоп.

Workshop Smokey Eyes
Workshop Smokey Eyes

Опушеният грим е класически и най-харесван грим за всички времена. Той е секси, мистериозен, съблазнителен и драматичен. Ако желаете да научите неговите тайни, посетете нашия уъркшоп.