Makeup MasterClass опушен и блестящ грим - proface.bg

Workshop Smokey Eyes

Научете тайните на опушения грим в курс по самогримиране Smokey Eyes с Пепа Стоянова. Ще ви покажем техники и съвети така че да изглеждате красиви и неустоими.

Вижте повече

Makeup MasterClass опушен и блестящ грим

Makeup MasterClass опушен и блестящ грим

Makeup Masterclass с Пепа Стоянова 1 Makeup Masterclass с Пепа Стоянова 2 Makeup Masterclass с Пепа Стоянова 3 Makeup Masterclass с Пепа Стоянова 4 Makeup Masterclass с Пепа Стоянова 5

На 27/09/2019 школа за грим Proface организира Makeup MasterClass на тема опушен и блестящ грим. Курсът по грим се състоя на ежегодното, международно изложение Арена на красотата, Inter Expo Center в гр. София

Учителят по грим Пепа Стоянова демонстрира два различни варианта на модерен опушен и блестящ грим. Сподели с аудиторията множество трикове при разкрасяването, базирани на над 20 години опит.

Любителите на грим изкуството видях също класически и авторски техники за преливане на сенки, пигменти и глитъри. Научиха още, какво е важно за да се получи красив и издражлив грим и как да се избират цветове, продукти и инструменти за да се получи перфектен грим.

Участниците получиха комплект професионални четки за грим и подарък от марката за професионален грим Affect Cosmetics

Workshop Smokey Eyes
Workshop Smokey Eyes

Опушеният грим е класически и най-харесван грим за всички времена. Той е секси, мистериозен, съблазнителен и драматичен. Ако желаете да научите неговите тайни, посетете нашия уъркшоп.

Workshop Naturally Matt
Workshop Naturally Matt

Натуралният грим е семпъл и естествен класически грим, подходящ за ежeдневието. Курсът е за тези от вас, които искат да се научат как да подчертават естествената си красота, без гримът им да се набива на очи.

Masterclass Опушен и блестящ грим
Masterclass Опушен и блестящ грим

Научете тайните и техниките на опушения и блестящ грим. Каним Ви на Masteclass с Пепа Стоянова, школа за грим Proface и Арена на Красотата. В цената са включени професионални грим продукти на стойност 100 лв.