Златни правила за идеална основа за грим! - proface.bg

Workshop Smokey Eyes

Научете тайните на опушения грим в курс по самогримиране Smokey Eyes с Пепа Стоянова. Ще ви покажем техники и съвети така че да изглеждате красиви и неустоими.

Вижте повече

Златни правила за идеална основа за грим!

Златни правила за идеална основа за грим!

1. Когато купувате фон дьо тен, задължително пробвайте цвета на дневна светлина. Той трябва да бъде най-близък до естествения.

2. Тествайте подходящият цвят на скулите, и никога на ръката или врата. При поставяне той трябва да не се забелязва.

3. Винаги съобразявайте вида на фон дьо тена с типа на вашата кожа. За да изглежда естествено и дълготрайно.

4. След нанасяне на крем или база за грим, са необходими 10 до 15 мин. за попиване на продукта в кожата. Това ще помогне да не се напласти продукта и да се разнесе по-лесно.

5. Отново след нанасяне на фон дьо тена е необходимо да изчакате 5 мин., преди поставяне на пудрата за лице. За да не се пресече сухият и мокрият продукт.

6. Коректора за зоната под очите е необходимо да е с 1 тон по-светъл от цвета на фон дьо тена.Затова избирайте коректор, след като сте направили избора на фон дьо тен.

7. За повдигнати белези използвайте малко по- тъмен оттенък коректор от този, който е вашата кожа ,а за вдлъбнати белези - по -светъл оттенък.

8. Коректора за пъпки е с по-голяма покривност от този за под очите и не са взаимно заменими.

9. За да увеличите дълготрайността на грима върху клепачите е необходимо да ги покриете с фон дьо тен и пудра, като на останалата част от лицето.

10. В случай, че фон дьо тена ви е с голяма покривност е важно да изберете по-лека пудра, за да не придобие основата ви вид на маска.

Надяваме се да сме Ви били полезни!

Курс Бюти Грим - разширен
Курс Бюти Грим - разширен

Курсът е разширена версия на Курс Бюти грим - професионален. Предназначен за тези от вас, които искат да се квалифицират и реализират, като търсeни професионални бюти гримьори.

Workshop Naturally Matt
Workshop Naturally Matt

Натуралният грим е семпъл и естествен класически грим, подходящ за ежeдневието. Курсът е за тези от вас, които искат да се научат как да подчертават естествената си красота, без гримът им да се набива на очи.

Workshop Nude By Day
Workshop Nude By Day

Дневният грим е за всички, които обичат в ежeдневието да изглеждат свежи и жизнени, подчартавайки своята индивидуалност с деликатни, ненатрапчиви акценти. Ако искате да овладеете този грим, посетете нашия уъркшоп.