5- 10 минутен грим - proface.bg

Workshop Smokey Eyes

Научете тайните на опушения грим в курс по самогримиране Smokey Eyes с Пепа Стоянова. Ще ви покажем техники и съвети така че да изглеждате красиви и неустоими.

Вижте повече

5- 10 минутен грим

5- 10 минутен грим

Гримът може както да подчертае така и да неутрализира женствеността. За да я подсили е необходимо той, да бъде направен умело, и не винаги със силни и ярки цветове. Трябва да се съобразим с възрастта, както и за коя част от деня е предназначен, облеклото, прическата, повода, тен и формата на лицето, цвета на косата и очите, индивидуалните особеност ти и предпочитания, модните тенденции и, чак тогава да пристъпим към полагането му!

Когато започнем грима трябва да спазим последователността на полагането му, която не е измислена случайно. През деня гримът трябва да е значително по-лек, тъй като дневната светлина е по-силна от изкуственото осветление! Достатъчни са 5- 10 минути за да положите един лек грим, с който да посрещнете разкрасени предизвикателствата на деня!

fast_makeup

Последователността на полагане:

  • Хидратиращ крем
  • Коректор под очите, петна и пъпки
  • Фон дьо тен- с по-лека текст ура
  • Пудра
  • Оформяне на веждите с молив за вежди
  • Очна линия ( течна, суха или молив ), сенки в най-светли и нежни тонове в началото на подвижния клепач и под веждите. Средния по светло сила цвят е за средата на подвижния клепач и сгъвката между него и веждата. Най-тъмния цвят е в края на подвижния клепач.
  • Извиване на миглите и поставяне на спирала
  • Нежен руж в зависимост от грима
  • Молив за устни и червило или само гланц

Успеххххх!

Workshop Smokey Eyes
Workshop Smokey Eyes

Опушеният грим е класически и най-харесван грим за всички времена. Той е секси, мистериозен, съблазнителен и драматичен. Ако желаете да научите неговите тайни, посетете нашия уъркшоп.

Курс Бюти Грим - професионален
Курс Бюти Грим - професионален

Първият и най-популярен курс по бюти грим в школа Профейс. Предназначен е за тези от вас, които искат да се утвърдят и реализират, като професионални бюти гримьори.

Курс Сватбен Грим
Курс Сватбен Грим

Сватбеният грим е важна част от работата на професионалния гримьор. Курсът е предназначен за тези от вас, които искат да започнат да работят, като сватбени гримьори на свободна практика.