5- 10 минутен грим - proface.bg

Workshop Smokey Eyes

Научете тайните на опушения грим в курс по самогримиране Smokey Eyes с Пепа Стоянова. Ще ви покажем техники и съвети така че да изглеждате красиви и неустоими.

Вижте повече

5- 10 минутен грим

5- 10 минутен грим

Гримът може както да подчертае така и да неутрализира женствеността. За да я подсили е необходимо той, да бъде направен умело, и не винаги със силни и ярки цветове. Трябва да се съобразим с възрастта, както и за коя част от деня е предназначен, облеклото, прическата, повода, тен и формата на лицето, цвета на косата и очите, индивидуалните особеност ти и предпочитания, модните тенденции и, чак тогава да пристъпим към полагането му!

Когато започнем грима трябва да спазим последователността на полагането му, която не е измислена случайно. През деня гримът трябва да е значително по-лек, тъй като дневната светлина е по-силна от изкуственото осветление! Достатъчни са 5- 10 минути за да положите един лек грим, с който да посрещнете разкрасени предизвикателствата на деня!

fast_makeup

Последователността на полагане:

  • Хидратиращ крем
  • Коректор под очите, петна и пъпки
  • Фон дьо тен- с по-лека текст ура
  • Пудра
  • Оформяне на веждите с молив за вежди
  • Очна линия ( течна, суха или молив ), сенки в най-светли и нежни тонове в началото на подвижния клепач и под веждите. Средния по светло сила цвят е за средата на подвижния клепач и сгъвката между него и веждата. Най-тъмния цвят е в края на подвижния клепач.
  • Извиване на миглите и поставяне на спирала
  • Нежен руж в зависимост от грима
  • Молив за устни и червило или само гланц

Успеххххх!

Курс Бюти Грим - професионален
Курс Бюти Грим - професионален

Първият и най-популярен курс по бюти грим в школа Профейс. Предназначен е за тези от вас, които искат да се утвърдят и реализират, като професионални бюти гримьори.

Workshop Naturally Matt
Workshop Naturally Matt

Натуралният грим е семпъл и естествен класически грим, подходящ за ежeдневието. Курсът е за тези от вас, които искат да се научат как да подчертават естествената си красота, без гримът им да се набива на очи.

Workshop Nude By Day
Workshop Nude By Day

Дневният грим е за всички, които обичат в ежeдневието да изглеждат свежи и жизнени, подчартавайки своята индивидуалност с деликатни, ненатрапчиви акценти. Ако искате да овладеете този грим, посетете нашия уъркшоп.