Водоустойчивата козметика - proface.bg

Workshop Smokey Eyes

Научете тайните на опушения грим в курс по самогримиране Smokey Eyes с Пепа Стоянова. Ще ви покажем техники и съвети така че да изглеждате красиви и неустоими.

Вижте повече

Водоустойчивата козметика

Водоустойчивата козметика

Водоустойчивата козметика е специално разработена за случаи, в които е необходимо да внимаваме какво полагаме на лицето си, а именно - плаж, басейн или поводи, съпътстващи увеличени емоции като сватби или кръщенета.

Водоустойчив грим за летния сезон. Когато слънцето силно пече, въздухът е горещ и влажен, а ние се къпем в морета и басейни, значи лятото е тук и се нуждаем от водоустойчив грим.

waterproof_makeup

Особено полезна е при държави с влажен климат, където обикновения грим не може да се задържи дълго време на лицето. Така че, ако имате планове за море или басейн е необходимо да се запасите с подобна козметика, за да сте сигурна че дори и във водата, ще изглеждате чудесно и гримът ви няма да ви изневери.

За жените, който нямат възможност в течение на деня да пооправят грима си също е подходяща именно водоустойчивата козметика.Вследствие особеният състав на тези продукти те се задържат върху кожата малко по-малко от 12 часа, като много добре се фиксират за нея. От тези продукти не остават следи по дрехите. Но за съжаление употребата на такива средства не е никак лесна, защото ще трябва да се научите да поставяте продуктите бързо и равномерно, за да не се наложи оправянето на грешките и започване на процедурата отначало. Има специални продукти за махане на водоустойчива козметика, които може да намерите във всички аптеки и магазини за козметика. Освен че ги оцветява, водоустойчивата спирала подхранва миглите с витамини и протеини. Тушът е със силиконови масла, които образуват защитен слой върху косъмчетата. От тези спирали миглите стават здрави и лъскави.

Workshop Nude By Day
Workshop Nude By Day

Дневният грим е за всички, които обичат в ежeдневието да изглеждат свежи и жизнени, подчартавайки своята индивидуалност с деликатни, ненатрапчиви акценти. Ако искате да овладеете този грим, посетете нашия уъркшоп.

Workshop Naturally Matt
Workshop Naturally Matt

Натуралният грим е семпъл и естествен класически грим, подходящ за ежeдневието. Курсът е за тези от вас, които искат да се научат как да подчертават естествената си красота, без гримът им да се набива на очи.

Курс Бюти Грим - разширен
Курс Бюти Грим - разширен

Курсът е разширена версия на Курс Бюти грим - професионален. Предназначен за тези от вас, които искат да се квалифицират и реализират, като търсeни професионални бюти гримьори.