Курсове по бюти грим - proface.bg
Курсове по бюти грим

Курсове по бюти грим

В школа Профейс провеждаме професионални, авторски курсове по бюти грим. Получавате пълноценно обучение по доказани образователни програми. Освен да гримирате ще ви научим как да презентирате вашата работа, как да комуникирате с клиенти и други важни аспекти на професията гримьор. По време на обучението с помощта на нашите учители, ще ставате все по-уверени и мотивирани да превърнете мечтата си да стантете гримьор в реалност.

Гримът е важна част от ежедневието на модерната жена. Не е възможно непрекъснато да се разчита на професионален гримьор, за това в нашите курсове по самогримираме ще ви научим как да се гримирате сами и как да подбирате подходящите за вашата кожа козметични продукти и гримове. Ще ви покажем техники и съвети така, че да изглеждате красиви и неустоими. Покриваме основни теми като вечерен грим, дневен грим, грим без грим и др.

Професионални курсове по грим

Курс Бюти Грим - професионален
Курс Бюти Грим - професионален

Първият и най-популярен курс по бюти грим в школа Профейс. Предназначен е за тези от вас, които искат да се утвърдят и реализират, като професионални бюти гримьори.

Курс Бюти Грим - разширен
Курс Бюти Грим - разширен

Курсът е разширена версия на Курс Бюти грим - професионален. Предназначен за тези от вас, които искат да се квалифицират и реализират, като търсeни професионални бюти гримьори.

Курс Сватбен Грим
Курс Сватбен Грим

Сватбеният грим е важна част от работата на професионалния гримьор. Курсът е предназначен за тези от вас, които искат да започнат да работят, като сватбени гримьори на свободна практика.

Курсове по самогримиране

Workshop Smokey Eyes
Workshop Smokey Eyes

Опушеният грим е класически и най-харесван грим за всички времена. Той е секси, мистериозен, съблазнителен и драматичен. Ако желаете да научите неговите тайни, посетете нашия уъркшоп.

Workshop Naturally Matt
Workshop Naturally Matt

Натуралният грим е семпъл и естествен класически грим, подходящ за ежeдневието. Курсът е за тези от вас, които искат да се научат как да подчертават естествената си красота, без гримът им да се набива на очи.

Workshop Nude By Day
Workshop Nude By Day

Дневният грим е за всички, които обичат в ежeдневието да изглеждат свежи и жизнени, подчартавайки своята индивидуалност с деликатни, ненатрапчиви акценти. Ако искате да овладеете този грим, посетете нашия уъркшоп.

Курсистите за школата

Десислава Бекирска - Мениджър екип за Radiant Professional Make up

Десислава Бекирска

Мениджър екип за Radiant Professional Make up
Make-Up by Desislava Bekirska
За мен курса в Proface беше първата и най-важна стъпка в развитието ми като творец и гримьор.Основата която получих е безценна.Бих препоръчала школата на Proface горещо на всеки,който иска да се занимава професионално с...
Вижте повече
Стела Иванова - Професионален гримьор

Стела Иванова

Професионален гримьор
Makeup Artist STELL
Казвам се Стела Иванова от град Стара Загора. Завърших курс в школа Proface през месец февруари 2014год. Работя непрестанно от тогава като професионален гримьор, благодарение на моя учител Пепа Стоянова. Когато видях...
Вижте повече
Антон Вилхемов - Професионален гримьор

Антон Вилхемов

Професионален гримьор
Vilhelmov Hair & Make up
За Proface мога да говоря много, най-добрите курсове за грим. Препоръчвам ги на всеки който иска да се научи да бъде истински професионалист. Оценката ми за тях ако бъде от 1 до 100 тя е 100 !!! Курсовете дават промяна на мирогледа...
Вижте повече