Благотворително събитие Красота с кауза - proface.bg
Благотворително събитие Красота с кауза

Благотворително събитие Красота с кауза

15 Февруари 2020, зала 10 на НДК

Красота с Кауза e благотворителна инициатива, в която професионални гримьори, ученици на школа по грим Профейс, от всички краища на България, ще гримират с благотворителна цел. Събраните средства ще дарим за доизграждане на първия в България Център за възстановяване и работа с деца с онкохематологични заболявания.

Каним Ви на 15/02/2020 г. в зала 10 на НДК, за да си направите професионален грим според вашите желания и така да дарите вашите средства за тази благородна кауза.

Можете да изберете да си направите дневен - 50 лв., опушен грим - 80 лв. и дълготраен грим по избор - 100 лв. Мъжете също могат да подкрепят каузата, като за тях сме предвидили грим на ръката - златната панделка, която е символ на децата с онкохематологични заболявания.

Организатори

Proface Logo
Event Cafe Boutique
Сдружение Деца с онкохематологични заболявания

С подкрепата на

НДК Logo

Каузата

Да съберем средства за довършване на възстановителен център за деца с онкохематологични заболявания. Модерен социален център, който се изгражда в село Опицвет, Община Костинброд благодарение на сдружението на родители на деца с онкохематологични заболявания - Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“.

Tази благородна инициатива расте и придобива все по-завършен вид с всеки изминал ден. Центърът скоро ще бъде готов, но има нужда от финансиране за довършителни работи.

 възстановителен център за деца с онкохематологични заболявания 1
 възстановителен център за деца с онкохематологични заболявания 2
 възстановителен център за деца с онкохематологични заболявания 3
 възстановителен център за деца с онкохематологични заболявания 4

Още информация за центъра тук
Актуални снимки можете да видите тук